Arcfestés

Az arcfestés játék a szerepekkel!

Jó társaságban mindig van alkalom a nagy bulikra, a gyerkőcök által annyira várt gyereknapra, szülinapi zsúrokra, melyekhez szeretnék én is egy aprósággal hozzájárulni. Ez az apróság pedig az arcfestés, mely mesterség művelésében az utóbbi időben komoly tapasztalatra tettem szert, köszönhetően az ismerősök és az ismeretlenek felkéréseinek.

Számomra nagyon fontos, hogy olyan dologgal foglalkozzak, ami nekem és másoknak is örömet okoz, és azt hiszem a gyerekek számára az arcfestés folyamata és az eredmény mindig egy új mesevilágot teremt. Mesevilágot pedig nagyon jó teremteni, mert végtelen és semmivel össze nem hasonlítható élményt nyújt a benne szereplőknek. Ez egy olyan mesterség ami mindig hálás, annak is aki műveli és annak is aki részt vesz benne.

p1310154x

Családi rendezvényeken (házhoz megyek), óvodákban, fesztiválokon, jótékonysági eseményeken, elsősorban a következő településeken vállalok festést, arcfestést: (Pest megye és Budapest budai része) Budakeszi, Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Páty, Telki, Zsámbék, Budajenő, Perbál, Tinnye, Tök, Herceghalom, Etyek, Diósd, Érd, Tárnok, Remeteszőlős, Nagykovácsi, Solymár, Budapest II., XI., XII.

p1290408

Arcfestésben is csak a legjobb minőségű, bőrbarát anyagokat dolgozom, ezek nem allergizálnak, szép, élénk színeket adnak és egyszerűen eltávolíthatók. A hagyományos festékeken kívül – igény és megállapodás szerint – csillámfestékeket, illetve csillám-tetoválás mintákat is használok, melyek ugyan drágábbak, de az élmény mindenért kárpótolni fog!

Tőlem minden esetben PRÉMIUM minőségű szolgáltatást kap a megrendelő. Évtizedes festői tapasztalatomat kihasználva igyekszem minden egyes gyermekarcból varázslatos figurákat alkotni.

Az árat (munkadíjat és kiszállási díjat) előzetesen, szóbeli, vagy írásbeli szerződés alapján, óradíjas módon határozzuk meg. Az óradíjam 12.700 Ft, mely bruttó (27% ÁFÁs számlával, vagy nyugtával) összeg, tartalmazza a felhasznált anyagokat és a munkadíjat is. A kiszállási díj egyedi megállapodás alapján történik, beleszámolva az útiköltséget és az utazásra fordítandó időt.

Minimálisan 8-10 percet kell egy arcra szánni (a minta kiválasztása, megbeszélése, festés), illetve arra is gondolni kell, hogy a sorban álló csemeték türelme meddig tart ki. Szerencsére a tapasztalatok szerint meglepően türelmesek ha arcfestésről van szó, ráadásul szeretnek közben beszélgetni is. Ez egy intim pillanat, ahol megteremtjük a varázslatot – erre időt kell szánni. Titokban azért mi kitaláltunk egy megoldást arra is, hogy ez a várakozás is kellemes emlék legyen!

Időpont egyeztetés: KAPCSOLAT

Szolgáltatásaim:

 • Arcfestés, testfestés, UV neon arc és testfestés, csillámtetoválás, UV-s csillámtetoválás, arany és ezüst tetoválás, s újdonságként a fehér henna tetoválás – rendezvényeken.
 • Arcfestés, testfestés, UV neon arc és testfestés, csillámtetoválás, UV-s csillámtetoválás, Arany és Ezüst tetoválás, s újdonságként a Fehér henna tetoválás – családi ünnepeken, születésnapi zsúrokon.
 • Egyedi festést – kérés alapján, a vagy a fent felsorolt szolgáltatást – igény szerint a szalonban is elvégzem előzetes telefonos egyeztetés után.

Technikák, anyagok:

 • Arcfestés: Az arcfestékek jó fedőképességűek, nagy pigmenttartalommal. A színek egymással nem keverednek, ha egymásra festünk vele. Szép, élénk, erős színek. Tartós, hamar szárad, mivel vízbázisúak, így vízzel (sminkes vattakorong) könnyen eltávolíthatóak. Bőrbarát, biztonságos, szakemberek által bevizsgált termék. Allergiamentes anyagokból készülnek, arcra és testre teljesen biztonságos. (Tytoo)
 • dsc00818
 • UV neon arc és testfestés: Az UV neon festékek jó fedőképességűek, mely UV fény hatására világít és természetes fényben is szép élénk színe van. Biztonságos a használata, bőrbarátok, szakemberek által bevizsgált termék. (Tytoo)p1270949
 • Csíkos arcfestés (szivárvány): A csíkos arcfestékekkel könnyedén festek sokszínű mintákat, akár egy mozdulattal is. A csíkos arcfestékek magas pigmenttartalmúak, élénk színűek, tartósak, nem maszatolódnak, vízzel könnyen eltávolíthatóak. (Tytoo)p1290916
 • Szivárvány tincsek: Hajkréta – ha szereted a színes dolgokat és ha a hajadat is színesben szereted, akkor ezt neked találták ki. A hajkrétával egy mozdulattal varázsolhatunk színes tincseket, amelyet a nap végén könnyedén kimoshatsz a hajadból. Hajlakkal tudjuk tartósabbá tenni. A hajkréta nem pasztellkréta, ez az emberi haj színezésére lett kifejlesztve, nem okoz allergiát. Természetes ásványokat, paraffinolajat és pigmenteket tartalmaz. 8 alapszín található meg nálam: – sárga, piros, zöld, kék, rózsaszín, narancs, lila és a világos kék. Kiváló a fedőképessége, élénk trendi színek, mely különleges alkalmakra és mindennapos viseletre is egyaránt használható. (Tytoo)
 • Csillámtetoválás: Ragyogó fényű, kozmetikai csillámporokkal történik. Víz és izzadásgátló csillámporok, finom szemcséjüknek köszönhetően szépen csillognak a kész tetoválások a bőr felszínén. Bőrre való használatuk teljesen biztonságos, mivel ellenőrzött alapanyagokból készülnek, nem okoznak allergiát. (Tytoo)
 • UV neon csillámtetoválás: Az UV csillámporok UV fény hatására világítanak a sötétben, de a természetes fényben is szép, élénk színük van. A normál csillámporokhoz hasonlóan bevizsgált, bőrbarát termék, így nem okoz allergiát, gyermekek és érzékeny bőrűek is használhatják. (Tytoo)
 • Arany és ezüst tetoválás: A bőröd ékszere. Az arany és ezüst tetoválások nőies és exkluzív megjelenést kölcsönöz a viselőjének, melyet használni lehet buliba, tengerpartra, de még a hétköznapokban is. Minden testrészre használható. (Tytoo)
 • Fehér Henna tetoválás: Elegáns, különleges megjelenést biztosít. Egy partira vagy egy vacsorához jó választás a fehér henna, amivel alkalmi viseletedet dobhatod fel. Egy esküvői ruhához remekül passzol csipkés, fehér mintája miatt, akár ékszer helyett is használható. A tetoválások biztonságos alapanyagból készültek, használatuk veszélytelen. A tetoválások 2-7 napig maradnak fenn a bőrön, fürdés mellett is, (dörzsölni, testápoló krémmel kenni nem szabad) ha vigyázunk rá. Eltávolítása: krémmel, olajjal történik – enyhe dörzsöléssel, vattakorong segítségével. (Tytoo)
 • Kék tigris:dsc00909
  Indián lány:
  dsc00929
  Kis sárkány:p1270912
  Fehér cica:p1270941
  Virágos cica:
  p1270910

  Pókhercegnő:
  p1290959
  Pókpillangó:
  p1290960
  Jéghercegnő:

arcfestes-kek_pillango
Kis pillangó:arcfestes-pillango-1

Lila pillangó:arcfestes-tunder-3
Csillámos pillangó:p1290937
Kék nyuszi:
p1290921


Narancssárga pillangó:
p1290343
Néhány kép a testfestésből:

Süni:
p1310299
Katica:
p1310301
Pillangó:
p1310305
Kalapos nyuszi:
p1310307

Mosolygós virág:
p1290918

Rózsa:
p1290856

További képek a munkáimról: Arcfestés fotók

Vélemény, hozzászólás?