Arcfestő versenyre neveztem be…

Beneveztem egy arcfestő versenyre, mely a Tytoo szervezésében indult (https://www.facebook.com/groups/558339744356359/photos/?filter=albums).

Az eredmény hirdetésére még mindig várunk, de ha már legalább az első tízbe bekerülnék, nekem már az is csodálatos eredmény lenne… :-)

Külön köszönettel tartozom Vivien (Vivike) középső nagylányomnak, hogy hetekig segített nekem, modellem volt kisebb, nagyobb türelemmel és elviselte szeszélyeimet…

Külön köszönet Alma kislányomnak, aki maga 7 éves korával besegített a versenybe, hiszen nem könnyű elviselni mindig, hogy nem azt kap festésnek (mintának), amit Ő szeretne, hanem amit a mamája fest neki. Neki sem volt könnyű velem, hisz elég “szigorú” voltam a mozgás tekintetében – hiszen nem mozoghatott kedve szerint… Volt úgy, hogy egy órán keresztül feküdnie kellett, nem kicsit kényelmetlen pózban, szinte mozdulatlanul, mert akkor elmozdult és eltorzult a kép. Szegény fázott is félmeztelenül, mikor a vizes ecsettel és szivaccsal festettem a hátára. Ez egy felnőttnek sem megy olyan könnyen, Vivike is megtapasztalhatta…. bár Ő is gyermek még.

Sokat tanultam és tapasztaltam, köszönet a versenytársaimnak, akik végig megpróbáltak helyt állni a tíz hét alatt.

Töltök fel képeket, hogy mivel indultunk, de a fenti linken az egész verseny megtekinthető. Nem ugyanazon fényképeket fogom feltölteni, amellyel a versenyen neveztem, hanem másikat, ezért lesznek eltérőek a fotók.

Akkor ígéretem szerint az első a Vivikétől:

 

A második is tőle:

Holnap folytatom…