Csajos szalon

A munkahelyemet, azaz a saját kis szalonomat próbálom sajátosan, “csajos” módon berendezni, ezáltal nagyon eltér a megszokottól. A falakon saját festményeim vannak, óriás méretű óra jelzi az időt, jó zene szól és a függönyök is egyediek. A bútorok közül csak a nekem gyártott fehér Stulwerk székek újak, a sarokban a két antik szék és a hozzá tartozó asztal is nagyanyáink korabeli. Hasonlóan a munkaasztalom és a szekreter is – mindegyiknek története, saját élete van. A festékeimet egy faragott elefánt tartja, minket pedig a falakon tükröződő tündérek figyelnek – így mosolyogva dolgozunk és mindig szépet alkotunk.

A vendégeim új kedvence az infra-paneles fűtés, ami télen is a tavaszi – közelebb kerülve a nyári – nap meleg sugaraival simogatja őket. Nálam mindig van idő beszélgetni is, kihasználva, kiélvezve azokat a nyugodt perceket, amikor a napi tennivalók helyett a NŐ saját magával foglalkozhat! Itt nem mászkálnak rajtunk keresztül mások, nem nyitogatnak ránk, nincs zaj – ez egy intim terület arra az időre, amíg dolgozunk.

Sok vendégem mondta már, hogy ő pont azért szeret hozzám járni, mert ez nem egy utcáról bejárható csillogó üzlet, hanem egy “kuckó” ahol havi néhány órányi nyugalom biztosan várja…

P1240528

P1240521

P1240530

P1240534

P1240535